Persoane interesate

duminică, 25 decembrie 2016

Seara magica

Este pur si simplu o seara splendida. E Craciunul, oameni buni, si eu doar vreau ca tot ce am acum sa nu se termine vreodata. Toata magia, luminitele din casa, filmele cu Bridget Jones, bradul supraincarcat cu globuri rosii, in forma de prajituri si bomboane, ceaiul cu cirese si vanilie, toata atmosfera asta, si merele mancate dintr-o farfurie prea mare. Stiu ca viata e scurta. Si ca fiecare dintre noi are un numar limitat de Craciunuri pe care le va petrece. Intrebarea e cum le petrecem? Si cu cine?
Stiu ca asta se va termina la un moment dat, si ca mai tarziu, in viata, voi regreta ca nu am facut mai mult, ca nu m-am straduit mai mult pentru a avea sarbatori fericite in familie. Si nu neaparat sarbatori. Pur si simplu momente.
Sunt multi oameni care se multumesc cu putin, si care cred ca sunt fericiti atunci cand si-au atins scopurile: in cele mai multe cazuri, o casa, masina, "that great love", si un copil, maxim doi. Dar fericirea nu inseamna doar asta. Inseamna mult mai mult de atat. E vorba despre suflet, despre autocunoastere, spirit, despre chestii de-ale inimii, cum ar fi un sarut plin de pasiune in ploaie, cu un baiat chiar dragut, bautul cafelei in mijlocul patului, intr-o zi de duminica, pe la pranz, sau cititul unei carti foarte bune. Sau doar o plimbare in parc, inseamna foarte mult. Astea sunt chestii de-ale sufletului si de-ale inimii, stii, si trebuie sa intelegem asta, trebuie sa ne inconjuram de lucruri frumoase, fratilor, altfel suntem pierduti. Doar incearca sa crezi in tine, si sa creezi ceva frumos din asta.
~have a nice Christmas~

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu